top of page

Emotioneel Lichaamswerk 

Wil je graag wat tijd en aandacht aan jezelf schenken? Kennismaken met Emotioneel Lichaamswerk®?

Dan is deze workshop misschien wel wat voor jou. We gaan bewuster en voller ademen, bewegen, spelen, ont-moeten, intenser voelen, verbinden, ontspannen en meer. In een veilig kader met respect voor elkaar maken we verbinding met ons lichaam en geven we ruimte aan wat er hier en nu in ons leeft.

Vaak denken we dat we alleen worstelen met de vele gedachten in ons hoofd, de druk om ons heen, het in evenwicht houden van ons dagelijks leven met alle verwachtingen (van onszelf en/of van anderen), het 'goed genoeg' moeten zijn,... Achter die 'perfecte buitenkant' leeft er soms heel wat anders in ons, wat we liever niet toelaten.

In groep gaan we met onze binnenkant op weg, er is vaak veel herkenning tussen groepsleden en dat zorgt voor verbinding. Aanwezig mogen zijn met wat er is, daarin gehoord en gezien worden. Dat geeft letterlijk rust in ons hoofd en in ons lijf! 

Via  Emotioneel Lichaamswerk® nodigt Dymfna je uit om terug meer contact te maken met de signalen die je lichaam je geeft en te oefenen om hier uiting aan te geven.

Praktisch:

Geen voorkennis nodig. Draag comfortabele kledij. 

Workshops:

Zondagvoormiddag 5 mei 2024 (10u-13u): Kennismaking met Emotioneel Lichaamswerk 

Prijs: 35 euro

Info en inschrijven bij Dymfna De Leeuw via www.desprankeling.be of info@desprankeling.be

bottom of page