top of page

Yoga lessen en workshops 

Bij Vuurvlinder Yoga kan je terecht voor Yin Yoga en Soft Vinyasa Yoga lessen op dinsdag- en donderdagavond en vrijdagochtend, toegankelijk voor zowel beginners, als gevorderde yogi’s. Voor reservatie van je les: klik hier

 

Virginie en Annekatrien geven afwisselend les: de ene week kom je tot rust bij Virginie, de week erop is het Annekatrien die je in de houdingen zal gidsen. Samen brengen ze een afwisseling van Yin en Yang yogastijlen.

 

Elke yogales start met een begeleid 'aankom' moment op je matje. Ook ademhalingsoefeningen, meditaties of visualisaties kunnen hiervoor ingezet worden. Afhankelijk van de gekozen yoga stijl, volgen daarna een reeks van lang aangehouden poses (Yin yoga) of een opwarmer en een vloeiende opeenvolging van poses (flow) in de Soft Vinyasa lessen. Afsluiten doen we met een relaxatie, waarbij we de les rustig laten inwerken op ons lichaam.

 

Kortom, je wordt stap voor stap tot ontspanning gebracht om dichter bij jezelf te komen. Daardoor zal je zowel op fysiek als mentaal, emotioneel en energetisch vlak meer balans vinden.

 

De yogalessen vinden plaats in de gezellige en rustgevende zaal op de zolderverdieping met zicht op het omringende groen. Een ideale plek dus om je matje uit te rollen...en uit je hoofd en in je lijf te komen!

 

Maandelijks vinden er thematische workshops plaats, doorgaans op zondagvoormiddag of vrijdagavond. Inschrijven hiervoor kan ook via www.vuurvlinder.soulflower.be 

Data voorjaar 2024: 

Zondag 24 maart: Yin Yoga & Sound Journey (klankschalenconcert), 9u30-12u

Vrijdag 19 april: Mantra avond, 20u-21u30  

Zondag 26 mei: Back Mitra Yoga - Rug, 9u30-12u

Zondag 10 november: Yin Yoga & Sound Journey (klankschalenconcert), 9u30 -12u

Zondag 1 december: Restorative Yoga, 9u30-12u

Namasté

bottom of page