top of page

Yoga

Bij Vuurvlinder Yoga kan je terecht voor Yin Yoga en Soft Vinyasa Yoga lessen, toegankelijk voor zowel beginners, als gevorderde yogi’s.

Voor reservatie van je les: klik hier

 

Virginie en Annekatrien geven afwisselend les: de ene week kom je tot rust bij Virginie, de week erop is het Annekatrien die je in de houdingen zal gidsen. Samen brengen ze een afwisseling van Yin en Yang yogastijlen.

 

Elke yogales start met een begeleid 'aankom' moment op je matje. Ook ademhalingsoefeningen, meditaties of visualisaties kunnen hiervoor ingezet worden. Afhankelijk van de gekozen yoga stijl, volgen daarna een reeks van lang aangehouden poses (Yin yoga) of een opwarmer en een vloeiende opeenvolging van poses (flow) in de Soft Vinyasa lessen. Afsluiten doen we met een relaxatie, waarbij we de les rustig laten inwerken op ons lichaam.

 

Kortom, je wordt stap voor stap tot ontspanning gebracht om dichter bij jezelf te komen. Daardoor zal je zowel op fysiek als mentaal, emotioneel en energetisch vlak meer balans vinden.

 

De yogalessen vinden plaats in de gezellige en rustgevende zaal op de zolderverdieping met zicht op het omringende groen. Een ideale plek dus om je matje uit te rollen...en uit je hoofd en in je lijf te komen!

 

Maandelijks vinden er thematische workshops plaats, doorgaans op zondagvoormiddag of vrijdagochtend (2.5u rond ademhaling, meditatie, focus op de rug, …),. Hou onze Kalender of social media zeker in de gaten!

Data najaar:  

22/9: Duo Yoga

13/10: Mantra zingen

26/11: Yin Yoga & Sound Journey (klankschalen)

10/12: Restorative Yoga 

Namasté

bottom of page