top of page

Voetreflexologie 

Ontdek de weldaad van reflexologie!
Ingrid wil je graag kennis laten maken met de wonderen van reflexologie - een unieke ervaring die je lichaam en geest in harmonie brengt.

Ben je op zoek naar een natuurlijke manier om stress te verminderen, je energie te verhogen en je algehele welzijn te verbeteren? Dan is reflexologie iets voor jou.

Reflexologie is een natuurlijke geneeswijze waarbij specifieke punten op je voeten worden gestimuleerd om een helende reactie in je hele lichaam te activeren zodat je kunt genieten van een diepe ontspanning en een gevoel van balans.

De voordelen van reflexologie zijn talrijk en variëren van het verlichten van pijn en spanning tot het bevorderen van een betere slaap en het versterken van je immuunsysteem. Bovendien kan het je focus verbeteren en je helpen om met dagelijkse uitdagingen om te gaan, waardoor je beter in staat bent om van het leven te genieten.

Ingrid staat klaar om je te begeleiden op deze reis naar welzijn en innerlijke rust. Of je nu nieuw bent in de wereld van reflexologie of al bekend bent met de voordelen ervan, zij zorgt voor een op maat gemaakte ervaring afgestemd op jouw behoeften.

Waarom zou je jezelf niet trakteren op een moment van zelfzorg en welzijn? Gun jezelf de kans om te ontspannen en te herstellen met reflexologie en kom plaats nemen op haar massagetafel.

 

Wil je graag meer informatie om jouw welzijn op een hoger niveau te brengen? Neem dan zeker een kijkje op www.aromanos.be. 

Praktisch:

Je kan een afspraak boeken bij Ingrid Vrijdaghs, telkens op woensdagvoormiddag

Boek je afspraak via www.aromanos.be/afspraak of 0495 56 44 27.

Kom je voor de eerste keer langs? Boek dan een afspraak van 1 uur, zodat voorafgaandelijk aan de behandeling ook ruimte voor een gesprek zit.  

Babyvoetreflexologie 

Ingrid wil ook jouw baby graag kennis laten maken met de wonderen van reflexologie - een unieke aanpak die lichaam en geest in harmonie brengt.

 

Veel baby's ervaren verschillende ongemakken tijdens hun eerste levensmaanden, waaronder:

 

  • Verkoudheid: loopneus, hoesten

  • Buikpijn en darmproblemen: spijsverteringsproblemen of intoleranties.

  • Slaapproblemen: moeite met in slaap vallen, onregelmatig slapen of regelmatig wakker worden.

  • Reflux: terugvloeien van maaginhoud in de slokdarm, wat kan leiden tot spugen en ongemak.

  • Infecties: oorinfecties, luchtweginfecties en urineweginfecties.

  • Tandproblemen: doorbrekende tandjes kunnen pijn en irritatie veroorzaken.

 

Babyreflexologie is een speciale vorm van reflexologie die oorspronkelijk werd ontwikkeld om een diepere verbinding tussen ouder en baby te creëren en is ook effectief in het verlichten van deze verschillende klachten.

 

In vergelijking met babymassage heeft babyreflexologie een gerichte benadering, waarbij specifieke delen van de voeten worden behandeld om ontspanning te bevorderen in overeenkomstige organen.

Het gaat dieper dan massage en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam door blokkades op te heffen.

Wil je graag meer informatie over hoe jouw baby weer tot rust kan komen en hoe je  hem/haar op een natuurlijke manier van kwaaltjes kan verlossen? Neem dan zeker een kijkje op www.aromanos.be

Praktisch:

Je kan een afspraak boeken bij Ingrid Vrijdaghs, telkens op woensdagvoormiddag. 

Boek je afspraak via www.aromanos.be/afspraak of 0495 56 44 27.

                     

 

 ‘Balans vinden in lichaam en geest' 

bottom of page