top of page

Cursus Bevallen Like a Pro

Een reeks van 3 sessies om je voor te bereiden op de bevalling en kraamperiode. En een vierde sessie over borstvoeding, die ook apart gevolgd kan worden. 

Arbeid en bevalling

Hoe weet je of je arbeid begonnen is? Wat zijn weeën? Wanneer bel je de vroedvrouw of wanneer ga je naar het ziekenhuis? Wat gebeurt er allemaal in je lichaam tijdens de arbeid? Hoe kan de geboortepartner helpen? Waar wil je bevallen? Welke bevalhoudingen bestaan er? Wanneer kan je het bad in? Hoe ga je om met de pijn? Wat als het anders loopt? Massage- en ademhalingsoefeningen…

 

Kraamperiode

Hoe zien de eerste dagen/weken eruit met een pasgeboren baby? Tips & tricks om goed met de uitdagingen deze periode om te kunnen. Waar kan je je aan verwachten in deze eerste periode? Zelfzorg wat houdt dat in gedurende de kraamtijd?… 

 

Borstvoeding (apart in te schrijven)

Hoe start je aan het avontuur borstvoeding? Of twijfel je nog en wil je wat meer informatie? Welke uitdagingen zijn er in die eerste periode? Misschien heb je al ervaring en wil je wat opfrissing? Deze interactieve sessie is geschikt voor iedereen.

Praktisch:

 

Wanneer? Reeksen in de zomer en najaar 2024: telkens van 10u tot 12u30

Reeks 1: 22 en 29 juni, 6 en 13 juli*

Reeks 2: 28 september, 5, 12 en 26 oktober*

Reeks 3: 16 en 30 november, 7 en 14 december*

Prijs: 240 EUR voor de reeks van 3 sessies (per koppel)     

         40 EUR voor de sessie over borstvoeding* (per persoon)

*Je kan je inschrijven voor de hele reeks (4 sessies), of enkel voor de drie eerste data, of voor de sessie over borstvoeding apart. 

 

Inschrijven kan via de website : www.ellevroedvrouwen.be/cursussen

Schermafbeelding 2022-12-28 101128.jpg
bottom of page