Welkom bij Vuurvlinder!

Vuurvlinder is onze groepspraktijk voor psychotherapie, opgericht in februari 2015. Je kan bij ons terecht als volwassene of als jongere. Dit kan individueel, als koppel of als gezin. Wij bieden begeleiding en psychotherapie, in functie van wat jij veranderd wil zien.

 

Onze praktijkruimte bevindt zich in de Elisabethlaan 30, 3070 KORTENBERG. Op termijn verhuizen we naar deelgemeente Everberg waar momenteel verbouwingen aan de gang zijn. Daarnaast doen we ook huisbezoeken in Kortenberg en omliggende gemeenten.

 

Zit je met zorgen, wil je je engageren om hierin verandering te brengen en spreekt onze website jou aan, dan hopen wij jou te mogen ontmoeten. De eerste stap is vaak de moeilijkste… en moedigste.

 

Corona-maatregelen

Bij bevestiging van je kennismakingsgesprek krijg je de geldende corona-maatregelen vooraf doorgestuurd. In corona-tijd kan je ook kiezen voor een videogesprek, telefonisch consult of wandelgesprek in omliggende velden of bos. Huisbezoeken kunnen momenteel enkel buitenshuis op jullie terras of in de tuin. Dank voor jullie begrip en hou het veilig!

 

Hartelijk,

Jan en Katleen

"Als nooit iets zou veranderen, dan zouden er geen vlinders zijn"

Vuurvlinder staat symbool voor de kracht en
kwetsbaarheid die in ieder van ons schuilt.

Kracht om je te engageren voor verandering, kwetsbaarheid
om de verbinding met anderen en jezelf aan te gaan.