top of page

Mindfulness training 

Een mooie beschrijving van mindfulness is: bewust aandacht geven aan wat er binnen in jou én buiten jou gebeurt.

En laat dat nu net zijn wat een overvol hoofd niet meer doet, bewust aandacht geven, want door stress verliezen we immers die connectie.

Ben je dus nieuwsgierig naar hoe mindfulness weer rust in jouw hoofd kan brengen? Je weer kan laten floreren?

Een 8-weken mindfulness groepstraining leert je hoe je mindfulness doorheen je dag kan verweven.

We staan ook stil bij de automatische piloot, bij het aangeven van grenzen, bij stress, piekeren,... en leren hier beter mee omgaan.

Daarnaast is er aandacht voor positieve psychologie, voor wat wél goed gaat in je leven. Die mooie en waardevolle momenten weer opmerken, koesteren en er energie uit halen.

Samen ontdekken we wat voor jou zinvol en helpend is, je hebt dus geen ervaring of voorkennis nodig om met deze training te starten.

Wist je trouwens dat de groep bij een dergelijke training heel waardevol voor jou kan zijn? Het horen van ervaringen van anderen zorgt voor herkenbaarheid en doet je soms ook nadenken. Op die manier ondersteunt het jouw proces en brengt het inzichten met zich mee.

 

Praktisch:

We vormen een groep met minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. De groep wordt bewust klein gehouden zodat er voldoende tijd en ruimte is om te oefenen en te voelen wat voor jou werkt en wat niet werkt. We komen wekelijks gezellig samen op vrijdagvoormiddag, onder zachte professionele begeleiding van Ilse d' Hondt. 


Data voorjaar 2024: vrijdagen 19 en 26 april, 10, 17, 24 en 31 mei, 7, 14 en 21 juni , telkens van 9u30 tot 12u. 

 

Prijs: 347 euro voor een persoonlijk intakegesprek van 45 minuten, een reeks van 8 lessen van 2,5u, een afgeprinte cursus voor 8 weken (20 lesuren), notitieboekje, verschillende uren aan audio's en thee/koffie/koekjes tijdens de pauze.

 

Info en inschrijven via www.rustmakers.be of ilse@rustmakers.be

Schermafbeelding 2022-12-28 092547.jpg
bottom of page